PROJECTENunderline

PROJECTEN

underline

Projecten volgens de technische eisen, vóór de deadline en binnen het budget afronden in een complexe omgeving als een datacenter. Dat zijn de uitdagingen die wij met plezier en succes aangaan. De co-creatie die deze resultaten mogelijk maakt, moet daarvoor aan enkele randvoorwaarden voldoen: een gelijke inbreng van de deelnemende experts, een duidelijke doelstelling en een vloeiende communicatie. Datacenter Management start altijd met een analyse van uw vraag. Op basis van die analyse stellen we een advies op. Pas wanneer u daarmee akkoord bent, beginnen we aan het programma van eisen en het plan van aanpak. Dat plan van aanpak bestaat uit een (globale) planning, de technische specificaties en de financiële kaders. Datacenter Management stelt vervolgens het team van specialisten samen dat uw project doet slagen.

Ook creëren wij het platform waarop de experts samenwerken, zorgen we ervoor dat de neuzen dezelfde kant op wijzen en dat ieders stem gehoord wordt. Wij faciliteren het delen van documenten en maken de onderlinge communicatie –ook al zijn de medewerkers op verschillende plekken– mogelijk.

Benieuwd wat wij voor andere klanten hebben betekend? Neem vrijblijvend contact op om uw wensen aan de mogelijkheden te toetsen.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

underline

Wij gaan graag de dialoog met u aan en geven inzicht in mogelijkheden voor uw specifieke wensen en eisen. Ook beantwoorden wij graag de vragen die de informatie op deze pagina eventueel oproept. Wij nodigen u dan ook uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer of stuur ons een e-mail.

mail  whatsapp  telefoon 

info@datacentermanagement.nl | +31(0)6-21293429